Nordsjællands Jesper Dahl udlignede med sin anden scoring i kampen til 27-27 i kampens sidste sekund. Arkivfoto: Claus Beyer
Nordsjællands Jesper Dahl udlignede med sin anden scoring i kampen til 27-27 i kampens sidste sekund. Arkivfoto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Håndbolddrama: Nordsjælland fik point i sidste sekund

Nordsjællands Jesper Dahl udlignede til 27-27 i kampens sidste sekund mod Ribe-Esbjerg i Helsingør Hallen

Af Claus Beyer

Der var drama til det sidste i Helsingør Hallen, da Nordsjælland tog i mod Ribe-Esbjerg. Begge mandskaber kæmper hårdt for at holde afstand til ligaens nederste placeringer og det blev også et spændende og intens opgør, hvor holdene skiftedes til at være i front. Tre minutter før tid bragte gæsternes Rasmus Nielsen Ribe-Esbjerg i front med 24-26 og nu så det pludselig svært ud for Nordsjælland. Men i løbet af et minut lykkedes det Nordsjælland at udligne til 26-26 på mål af Nicolai Pedersen og Andreas Johann Nielsen. Da haluret stod på 59:37 scorede gæsternes Rasmus Nielsen på straffekast til 26-27 og tre sekunder senere valgt Nordsjællands cheftræner, Ian Marko Fog, at tage en time-out. Kampens sidste plan blev sat op og bolden endte fire sekunder før tid hos kampens topscorer, Johan Melkenborg, på venstre back-position, men skuddet ramte stolpen og fortsatte ud i højre side af banen. Her stod heldigvis en helt fri Jesper Dahl, og med et langt spring ind i feltet der lykkedes det ham at udligne til slutresultatet via den fjerne stolpe.

Fik du læst: Få en tur i det kolde vand med Nødebo Vikingerne

Dermed sikrede Nordsjælland sig for tredje gang på hjemmebane et point og dermed holder Nordsjælland fortsat Ribe-Esbjerg bag sig i tabellen. Nordsjælland indtager lige nu 10 pladsen med 7 point og Ribe-Esbjerg er på 11. pladsen med 6 point. Herefter følger SønderjyskE med 5, Skanderborg med 4 og Tønder med 3 point.

Nordsjælland spiller den næste kamp fredag den 17. november ude mod Mors-Thy (nummer 6 i ligaen med 10 point) og næste hjemmekamp spilles søndag den 26. november klokken 15 i Helsinge Hallen. Her er det Skanderborg der kommer på besøg.

Håndboldligaen

Nordsjælland-Ribe-Esbjerg 27-27 (16-13)

Nordsjælland Håndbold: Johan Meklenborg 9, Nicolai Pedersen 4, Lasse Uth 4, Akutaaneq Kreutzmann 4, Jesper Dahl 2, Oliver Roepstorff 2, Carl-Emil Haunstrup 1, Andreas Nielsen 1.

Ribe-Esbjerg: Lukas Karlsson 8, Jacob Holm 8, Lasse Nikolajsen 3, Yehia Elderea 3, Miha Zvizej 2, Rasmus Nielsen 2, Morten Nyberg 1.

Publiceret: 10. November 2017 12:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere