Ny spiller hos Nordsjælland til den kommende sæson, Jesper Dahl, sammen med sportschef Jørn Blom Hansen. Privat foto
Ny spiller hos Nordsjælland til den kommende sæson, Jesper Dahl, sammen med sportschef Jørn Blom Hansen. Privat foto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Håndbold: Nordsjællands nye højre back bliver Jesper Dahl fra Skjern

Morten Thrane’s afløser bliver det 22-årige talent fra Skjern, Jesper Dahl

Af Claus Beyer

Nordsjælland Håndbold har sikret sig sin nye venstre-håndsspiller til højre back pladsen. Det bliver Skjern-spilleren Jesper Dahl, der indtil nu har spillet 84 førsteholdskampe på det stærke jyske mandskab.

Sportschef Jørn Blom Hansen fortæller om klubbens nye spiller, der måler 190 cm i højde og som har en kampvægt på 89 kg.

”Jesper Dahl er et godt valg til at afløse Morten Thrane, der desværre stopper på grund af en knæskade efter denne sæson. Jesper er en ung spiller, der gerne vil håndbolden og som ungdomsspiller har spillet på højre back. På førsteholdet i Skjern har Jesper spillet højre fløj, men det betyder bare, at han kommer til at give os mulighed for at spille flere pladser i den kommende sæson, forhåbentlig i ligaen. Jesper er en spiller der udvikler sig meget i disse år og vi glæder os til, at han kommer til klubben.”

Lasse Uth fortsætter hos NH

For cheftræner, Ian Marko Fog, er dette også en rigtig god nyhed:

“Lasse har fra start været en nøglespiller hos os. Han er meget dynamisk og prototypen på en moderne fløj. Hans helt store force er, at han er en meget stærk forsvarsspiller. Vi bruger ham både på backen og i en fremskudt rolle i defensiven, og kan derved drage nytte af en playmaker på fløjen i den vitale kontrafase. Lasse er en meget vigtig brik i vores fremtid, og er også blevet mere konstant i sine præstationer. Der ligger stadig et uforløst potentiale, som vi mener vi kan forbedre,” siger Ian Marko Fog.

Publiceret: 06. Marts 2017 12:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere