Nordsjælland tabte ude til Skjern med 31-27. Nordsjælland spiller næste kamp mod Ribe-Esbjerg på hjemmebane, torsdag den 9. november i Helsingehallen. Arkivfoto
Nordsjælland tabte ude til Skjern med 31-27. Nordsjælland spiller næste kamp mod Ribe-Esbjerg på hjemmebane, torsdag den 9. november i Helsingehallen. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Håndbold: Nordsjælland tabte til Skjern

Nordsjælland kæmpede godt i det jyske, men det stærke Skjern-mandskab løb med sejren på 31-27

Af Claus Beyer

Nordsjælland Håndbold håbede, at man igen kunne overraske i Skjern, som det var tilfældet godt 18 måneder siden, hvor man kom hjem med et rigtig godt resultat og sejr på hele 30-23. Men torsdag aften var det hjemmeholdet der var det stærkeste mandskab, men Nordsjælland kæmpede hårdt og fulgte godt med hjemmeholdet.

I første halvleg lykkedes det Nordsjælland at bringe sig foran med tre mål et par gange, ved 4-7 og 6-9. Kort efter skiftede Skjern målmand og de næste 2400 tilskuere så en Tibor Ivanisevic i storform. Den stærke serbiske målmand lukkede kun to straffekast samt et ekstra mål ind i resten af første halvleg, der endte 13-13.

Fik du læst: Superløb - Axel sætter ny dansk rekord

Efter pausen fortsatte Skjerns målmand med det gode spil og samtidig det stærke hjemmehold sluttede kampen bedst og vandt kampen med fire mål, 31-27. Dermed er Skjern fortsat ubesejret på hjemmebane og ligger pt. nummer tre i ligaen.

Nordsjælland ligger nummer 10 og har fortsat fire hold under sig. Nordsjælland næste kamp spilles i Helsingehallen torsdag den 9. november klokken 20.30. Her er det Ribe-Esbjerg der kommer på besøg. Ribe-Esbjerg ligger lige under Nordsjælland i tabellen og er altså en kamp som Nordsjælland meget gerne skal vinde for at holde sig væk fra bunden af ligaen.

Publiceret: 03. November 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere