Nordsjælland vandt over Lemvig-Thyborøn med 22-19 og dermed fortsat sikker kurs mod håndbold-ligaen. Arkibfoto: Claus Beyer
Nordsjælland vandt over Lemvig-Thyborøn med 22-19 og dermed fortsat sikker kurs mod håndbold-ligaen. Arkibfoto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Håndbold: Nordsjælland holder kursen mod ligaen

Nordsjælland Håndbold modstod ’Suset fra Vesterhavet’ og vandt med 24-22 over Lemvig-Thyborøn

Af Claus Beyer

Nordsjælland Håndbold var på søndag aften på langtur til Lemvig, hvor man mødte et af de bedste hjemmebanehold i 1. division, netop formstærke Lemvig-Thyborøn, der ikke havde tabt på hjemmebane i denne sæson. Men det skete så - da 1. divisions tophold, Nordsjælland, kom forbi.

Men det skete ikke uden en hård kamp for NH. 1. halvleg var meget lige. Holdene skiftedes til at føre med et og to mål, dog for det meste med NH i teten, og med en halvlegsføring på 12-10.

2. halvleg startede med, at hjemmeholdet havde taget sin målmand ud, og det benyttede Nordsjællands målmand Kristian Pedersen sig af, til for første gang i kampen, at bringe NH foran med 3 mål.. Alligevel kunne hjemmeholdet ikke rystes af, bl.a. på grund af storspil af målmand Simon Gade, der midt i 2. halvleg præsterede en 3-dobbelt redning. Kampens afslutning skulle vise sig, at blive lidt mere spændende end Nordsjællands fans brød sig om. Kampens sidste 10 minutter bød på det, som Lemvig bl.a. har ry for nemlig, at få 'Suset fra Vesterhavet' til at sætte modstanderne på plads. Heldigvis kunne Nordsjælland stå imod presset både fra spillere og tilskuere, og vandt en flot sejr på 24 - 22.

Publiceret: 06. Marts 2017 13:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt