Hillerøds Gitte Taylor leverede sammen med Trine Mørk et stærkt arbejde i det defensive arbejde mod Team Nørrebro. Arkivfoto: Claus Beyer
Hillerøds Gitte Taylor leverede sammen med Trine Mørk et stærkt arbejde i det defensive arbejde mod Team Nørrebro. Arkivfoto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Håndbold: Hillerøds damer vandt vigtigt bundopgør

Af Claus Beyer

Hillerøds damer skulle søndag forsøge at bringe sig tilbage på sporet i den vigtige kamp i bunden af damernes 3. division mod Team Nørrebro på hjemmebane i Trollesminde hallen.

Hillerød kom bedst fra start. I forsvaret gik Trine Mørk og Gitte Taylor i front og fik effektivt stoppet gæsternes skytter, hvilket skabte gode betingelser for Helen Bruland i målet.

I modsatte ende kom Mette Weincke godt fra start og scorede kampens tre første mål. Hele første halvleg var med Hillerød i spidsen. Op til pausen hentede Team Nørrebro lidt ind på Hillerød, men Hillerød kunne gå til pausen med en føring på 10-8.

Efter pausen kom HIllerød ud med fuld fart og inden for det første minut scorede de to mål og kom på 12-8. Herfra kiggede Hillerød sig ikke tilbage og løb mod slutningen af kampen gæsterne fra Nørrebro helt over. Kampen mod Team Nørrebro gav også comeback til Hillerøds Cecilie Rasmussen, der er tilbage i Hillerød efter tre års pause.

Det endte med en sikker sejr på 25-15 og dermed to vigtige point til samlingen til Hillerød damerne.

“Vi spiller en rigtig god kamp. Vi vidste hvad Nørrebro ville komme med og jeg synes vi var rigtig gode til at holde os til gameplanen, hele vejen igennem;” sagde en meget tilfreds træner, Morten Rasmusson efter kampen.

Publiceret: 04. December 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt