Dan Beck-Hansen snupper en sæson mere hos Nordsjælland Håndbold. Arkivfoto: Claus Beyer
Dan Beck-Hansen snupper en sæson mere hos Nordsjælland Håndbold. Arkivfoto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Håndbold: Anføreren snupper en sæson mere

Nordsjælland forlænger med Dan Beck

Anfører og stregspiller Dan Beck-Hansen bliver i Nordsjælland Håndbold det næste år, og han tager dermed hul på sin 5. sæson i klubben. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

“Vores anfører Dan har været en af grundpillerne i den succes, vi har haft i Nordsjælland Håndbold. Han var med til den første oprykning, var loyal, da vi rykkede ned, og en væsentlig faktor til vores tilbagekomst i ligaen. Han går forrest til træning og lægger den hårdhed i sine aktioner, der gør, at vi udvikler os. Ham kom som marginalspiller til klubben men med seriøsitet og hårdt arbejde, har han virkelig rykket sig og blevet en vigtig stamspiller for os,” siger cheftræner Ian Marko Fog om den forlængelsen.

Fik du læst: Se videoen: 350.000 kubikmeter vand pumpes ud i Pøleå

Også Dan Beck-Hansen er glad for den nye aftale.

“Jeg er glad for udviklingen på holdet. For mit eget vedkommende skal jeg stadig have lagt flere lag på mit spil. Jeg syntes, jeg har en god rolle på holdet, og jeg er rigtigt glad for trænerteamet. Vi har et rigtig godt træningsmiljø, og jeg er føler mig godt hjemme i klubben. Det er fedt at skulle i gang med den 5. sæson i Nordsjælland Håndbold,” siger Dan Beck-Hansen i pressemeddelelsen.

mw

Publiceret: 21. Februar 2018 17:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten