19 år - over to meter og 110 kilo - det lidt om Nordsjællands nye stregspiller, Knud Ronau, der kommer fra GOG.
19 år - over to meter og 110 kilo - det lidt om Nordsjællands nye stregspiller, Knud Ronau, der kommer fra GOG.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Håndbold: 19-årigt stortalent til Nordsjælland

U19-landsholdsspiller flytter fra GOG til Nordsjælland i den kommende sæson

Af Claus Beyer

Stortalentet 19-årige Knud Ronau skifter fra GOG til Nordsjælland Håndbold, Det er oftere den anden vej at man ser stortalenter går, men en samlet løsning med fleksibelt arbejde og bil ordning, var med til at aftalen i hus.

“For Nordsjælland Håndbold viser det, at vi har et attraktivt setup og muligheder for at tiltrække talenter, hvis vi sætter tingene rigtig sammen. Vi vil gerne lave flere af denne type aftaler, og er derfor i fuld gang med at holde dialogmøder og præsentere NH NEXT GEN konceptet for regionens virksomheder, kommuner og andre potentielle partnere,” siger Nordsjællands direktør Lars Gjøls-Andersen.

Over 2 meter og 110 kilo

Også hos Nordsjællands cheftræner Ian Marko Fog er der stor glæde over aftalen med Knud Ronau:

“Knud er en utrolig spændende stregspiller med internationale fysiske mål. Han kommer som dansk U18 mester fra GOG, og er med på U19 landsholdet. Hans profil passer perfekt til NH, hvor vi gerne vil udvikle talenter og give dem ansvar. Knud Ronau har trænet med os en del gange efterhånden, så vi kender ham rigtig godt. Han er et pænt stykke over 2 meter og med 110 kg, bibringer han også den fysik i dagligdagens træning, som vi skal matche nu, hvor vi er i ligaen.”

”Ian Marko Fog beskriver det store talent således:

”Han er intelligent, kan dele et forsvar med sine screeninger, har god gribe teknik og fylder godt i forsvaret. Selvfølgelig er der mange parametre, han skal forbedre i sin unge alder, men med den rette indstilling, har han de rette forudsætninger, for at gå hele vejen.”

”Det er en position, hvor vi er yderst stærk besat. Vi er meget tilfredse med både vores anfører Dan og unge Andreas, og med tilgangen af Knud, har vi forsvarsmæssigt og i spillet 7 mod 6 endnu et kort at skyde med;” slutter cheftræneren.

Publiceret: 11. Maj 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere