Kathrine Christensen og Emilie Romose øverst på skamlen ved SM i Hip Hop for grupper.
Kathrine Christensen og Emilie Romose øverst på skamlen ved SM i Hip Hop for grupper.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Guldpiger: Hillerød dansere vandt to Sjællandsmesterskaber i Hip Hop

Danserne fra Stenhøj Dans i Hillerød vandt mange medaljer i Hip Hop og de gjorde det flot i disco

Af Claus Beyer

Ved Sjællandsmesterskaberne i Hip Hop, arrangeret af De Danske Danseskoler, i Ravnsborghallen i Køge, blev det til to mesterskaber og andre fine resultater til danserne fra Stenhøj Dans.

I Voksen-rækken, for talentdansere, blev det, i konkurrencen for grupper, til guldmedaljer og Sjællandsmesterskab til Kathrine Christensen og Emilie Romose. I finalen havde de selskab af Ronja Nielsen og Vibeke Nielsen, som blev placeret på 3. pladsen og dermed vandt bronzemedaljer.

For Kathrine Christensen var det en rigtig god dag, idet Kathrine også i Solo konkurrencen dansede sig til et Sjællandsmesterskab og guldmedalje.

Af øvrige fine resultater kan nævnes en flot 3. plads og bronzemedalje til Vibeke Nielsen i Voksne, Rekruttering. En fornem 4. plads til Mille Schou i Minibørn, Rekruttering. I D-rækken blev det i Børn I, Begynder til en 3. plads til Emma Mercebach og i Børn II, Begynder, til en 5. plads til Victoria Ekner.

Sjællandsmesterskaberne i Disco blev afviklet i samme weekend og her gjorde danserne fra Stenhøj Dans sig også bemærket.

I gruppe-konkurrencen blev det i Børn II, Rekruttering, til en fin 4. plads i A-rækken til Celine Engel Nielsen og Amina Shang Nielsen.

I Solo konkurrencen dansede Mille Schou sig til en 6. plads i Mesterrækken i Minibørn, Rekruttering. Celine Engel Nielsen besatte 6. pladsen i B-rækken i Børn II, Rekruttering. I Børn I, Begynder, blev Ane Jørgensen placeret som nr. 1 i C-rækken og det samme gjorde Victoria Ekner i Børn II, Begynder, hvor Josefine Durup, i samme finale, blev nr. 5.

Kathrine Christensen sikrede sig også guldmedalje i solo-konkurrencen ved Sjællandsmesterskaber i Hip Hop
Kathrine Christensen sikrede sig også guldmedalje i solo-konkurrencen ved Sjællandsmesterskaber i Hip Hop
Publiceret: 10. Marts 2017 14:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt