Gulddrengene fra St. Lyngby: Fra venstre ses stående: Karl Maribo Johansen, Gustav Søgaard, Otto Errebo Westerberg, Mads Rode og træner Henrik Grøndal Hansen
Fra venstre siddende: Alexander Nikolajsen, Rasmus Grøndal Jakobsen og Bashar Fadulalla
Gulddrengene fra St. Lyngby: Fra venstre ses stående: Karl Maribo Johansen, Gustav Søgaard, Otto Errebo Westerberg, Mads Rode og træner Henrik Grøndal Hansen Fra venstre siddende: Alexander Nikolajsen, Rasmus Grøndal Jakobsen og Bashar Fadulalla
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gulddrengene: St. Lyngbys U14-drenge vandt guld ved SM

Ved finalestævnet i Roskilde-hallerne sikrede St. Lyngbys U14-drenge sig Sjællandsmesterskabet i indendørs fodbold

Af Claus Beyer

Fodbolddrengene fra St. Lyngby har fået smag for guldmedaljer. For få uger siden sikrede St. Lyngbys U14-drenge sig guldmedaljer og pokal, da de vandt DGI's Landsmesterskaber med en finalesejr over Fredericia med 3-2.

I sidste weekend spillede drengene så igen om en mesterskabstitel, denne gang DBU's sjællandsmesterskab i indendørs fodbold. I A-finalerne fortsatte drengene deres sikre sejrsrække og efter to indledende runder og en mellemrunde, så skulle kæmpe med fire andre hold om guldet.

St. Lyngby-drengene spillede sig i finale, hvor de mødte Lyngby's elitedrenge. Dette imponerede dog ikke de unge fra St. Lyngby, der med flot spil sikrede sig mesterskabet med en sejr på 4-1.

Træner Henrik Grøndal Hansen var stolt over drengenes præstation:

”Det er da imponerede, at vi i denne lille klub formår, at vinde disse mesterskaber over så store klubber der deltager i turneringerne. Jeg har trænet drengene i otte år sammen med Jesper Christensen og der er et fantastisk sammenhold blandt de 18 spillere vi har i truppen, hvoraf de syv har været med i alle årene. Nu kan vi se frem til påske, hvor vi skal til Spanien og deltage i Costa Brava Cup og i den anledning, så skal vi selvfølgelig også en tur ind på, Camp Nou, Barcelonas hjemmebane. Det bliver helt sikkert en oplevelse for os alle, at komme ind på et stadion med plads til hele 99.354 tilskuere.”

Publiceret: 09. Marts 2017 12:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt