En 51-årig mand, der havde kigget lidt for dybt i flasken, tegnede onsdag aften på skulpturen på Posen. Foto: Martin Warming
En 51-årig mand, der havde kigget lidt for dybt i flasken, tegnede onsdag aften på skulpturen på Posen. Foto: Martin Warming
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fulderik taget på fersk gerning og smidt i detentionen: Tegnede på udsat skulptur på Posen

'Frigjort'

Skulpturen 'Frigjort' blev foræret til Hillerød Kommune i 1985. Skulpturen var en gave til kommunen fra Arbejdernes Fællesorganisation og skal symbolisere ligestilling.

Skulpturen 'Frigjort', der står på Posen i Hillerød, har ikke haft det nemt. Og nu er den endnu engang blevet udsat for et 'overgreb'.

Skulpturen har flere gange været udsat for hærværk. I 2010 blev den eksempelvis væltet, og det tog kommunen et helt år at udbedre skaderne.

Så slemt er det dog ikke denne gang.

En 51-årig beruset mand fra Helsingør blev onsdag aften klokken 20.46 taget på fersk gerning af politiet, da han var i fuld gang med at skrive på skulpturen, oplyser politiet. Manden nåede at skrive 'fri fuldstændig' og 'fuldstændig fri', inden han blev stoppet af ordensmagten.

Læs også: Tyv brød ind i villa og stak af med bimmer

Politiet vurderede, at den 51-årige mand var så beruset, at det nok var bedst at tage ham med på politistationen, hvor han fik lov til at sove sin brandert ud. 

Og mon ikke han kan forvente at få en regning for afrensning af skulpturen inden for den nærmeste fremtid.

Publiceret: 20. Juli 2017 10:41
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!