Arkivfoto
Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fokus på demokrati på biblioteket

Samtalesalon og demokrativæg på Hillerød Bibliotek

Hillerød Bibliotekerne sætter fokus på demokratiet i uge 41, som er Danmarks Biblioteksuge.

Folkebibliotekerne landet over inviterer alle folk til at være med til at definere, hvad demokrati betyder for dem. Det er en landsdækkende optakt til kommunalvalget 21. november.

Der bliver blandt andet samtalesalonen. Det er uforstyrret samtaletid, hvor den gode samtale er målet i sig selv. Til salonen møder du mennesker, du ellers ikke ville have mødt; får et indblik i, hvad andre tænker og spekulerer over, og får udfordret dit verdenssyn.

Bibliotekets litteraturformidler, Thorbjørn, er vært på dagen, og vil føre dig og de andre tilhørere trygt igennem aftenens program. Det sker 11. oktober mellem klokken 18.30 og 20.30 i Midtpunktet på Hillerød Bibliotek. Man behøver ikke tilmelde sig, Man skal bare dukke op.

I forhallen på Hillerød Bibliotek vil plakatvæggen blive omdannet til en demokrativæg. Her kan alle borgere komme med et bud på, hvad demokrati er for dem ved at skrive det på et specielt designet kort og efterfølgende hænge det op på væggen. Formålet er, at folk tager del i den offentlige debat, sådan som man har tradition for i det danske folkestyre.

Publiceret: 06. Oktober 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt