Da en gruppe mænd var ved at komme op at slås på Café Hoe og blev bedt om at gå, overfaldt de dørmanden, fortæller politiet. Arkivfoto
Da en gruppe mænd var ved at komme op at slås på Café Hoe og blev bedt om at gå, overfaldt de dørmanden, fortæller politiet. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Far og søn blev bedt om at forlade bar - og slog dørmand i hovedet med flaske

Far slog og sparkede dørmand - hans søn blev varetægtsfængslet for vold mod dørmand på Café Hoe natten til lørdag

Da en gruppe mennesker, som var ved at komme op at slås på Café Hoe i Slotsgade, blev bedt om at forlade stedet, vendte de sig i stedet mod dørmanden.

Det beretter døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

En 17-årig mand blev bedt om at forlade stedet af den 42-årige dørmand på cafeen natten til lørdag omkring klokken 2.03. Men han slog i stedet dørmanden i hovedet med en flaske, fortæller politikommissær Morten Riisager fra Nordsjællands Politi.

Fik du læst: Rallykører: 200-300 mennesker hyldede os midt om natten i små landsbyer

Også den 17-åriges far, en 48-årig mand, vendte sig mod dørmanden, som han ifølge politiet slog og sparkede. Han er nu sigtet for vold.

Den 17-årige mand blev lørdag formiddag fremstillet ved Retten i Hillerød, hvor han blev varetægtsfængslet i surrogat, fordi han er under 18 år gammel, frem til 23. februar.

Ifølge politiets oplysninger er dørmanden ikke kommet voldsomt til skade, men havde ondt i hovedet, var svimmel og havde et rødt mærke efter slag.

Publiceret: 12. Februar 2018 11:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten