Hillerøds Yael Schade (tv) vandt holdets eneste kamp mod Virum. Arkivfoto
Hillerøds Yael Schade (tv) vandt holdets eneste kamp mod Virum. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Elitedivisionen: Bordtennis-damerne tilfredse trods nederlag

Kampen mod Virum Sorgenfri blev tabt med 1-6 på hjemmebane

Af Claus Beyer

Hillerøds Elite divisionsdamer er klar over at det er svær sæson de er i fuld gang med. Holdet blev nemlig tvangsoprykket fra en 2. plads i 1. division efter sidste sæson, og selvom holdet er blevet forstærket med Yael Schade, så er der fortsat et niveauforskel til Danmarks bedste bordtennis-kvinder.

Men Hillerød kæmper for hver eneste point, og hver gang holdets spillere tager et sæt, så er det en halv sejr for spillerne. Og endnu engang så lykkedes det Hillerøds damer at give alt i kampen og kæmpe for hver eneste bold. Det blev til en enkelt sejr, da Yael Schade vandt sin kamp, og efter kampen sagde holdleder Henriette Schöneman-Paul:

”Vi er meget tilfreds med vores indsats i sæsonens kampe, hvor vi har vundet sæt i kampene. Vi ved godt, at vi ikke får mange vundne kampe i denne sæson, men vi udvikler os og stemningen er god på holdet. Kan vi fortsætte denne udvikling, pog udviklingen af vores 1. divisionsmandskab, så ser det rigtig godt ud til den kommende sæson.”

”Hvis vi samtidig kan lave lidt ekstra reklame for både dame- og pigebordtennissporten i Hillerød, så afdelingen kan blive endnu større og endnu stærkere, så er vi klar til at give den en ekstra skalle i de svære kampe,” slutter Henriette Schöneman-Paul.

Publiceret: 26. Oktober 2015 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!