5.v får pokal i to kilometer-løb. Privatfoto
5.v får pokal i to kilometer-løb. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Elever: Skole OL giver sammenhold

4.x og 5.v blev bedste klasser fra Sjælland, da der forleden blev afholdt finale i årets Skole OL

Resultater

4.x: Blev samlet nr. 9 ud af 80 kvalificerede klasser. Bedste klasse fra Sjælland. Bronzemedalje i 10 x 60 meter stafet.
5.v: Blev samlet nr. 5 (ét point fra 3. pladsen), også bedste klasse fra Sjælland. Bronzemedalje og pokal i klassekonkurrencen i 2 kilometer-løbet. Bronzemedalje i stafet 10 x 60 meter.

Det har givet både mod, styrke og selvtillid hos eleverne i 4. og 5. klasse på Hillerød Vest Skolen, at de stillede op i konkurrence mod landets absolut bedste klasser i atletik. Det fortæller 4.x og 5.vs idrætslærerne Christian Oxlund og Marie Ejby Hansen i en pressemeddelelse om de to klassers deltagelse i Skole OL-finalen i Aarhus 12. og 13. juni.

Eleverne siger selv til lærerne, at oplevelsen har givet dem et stærkt sammenhold, fordi de har samarbejdet, heppet på hinanden og har gjort alt, hvad de kunne for at klare sig bedst muligt i klassekonkurrencen. De er stolte og glade for at komme ud af klasselokalet og bevæge sig.

Eleverne har i idrætsundervisningen haft både løbe- og tekniktræning i de forskellige discipliner 60 meter sprint, 400 meter løb, hækkeløb, boldkast og længdespring. Derudover har de gjort meget ud af at træne eleverne til klassestafetten, som både kræver hurtighed og præcision, når eleverne skal aflevere depechen.

“Eleverne har arbejdet meget målrettet og har gjort sig umage med at forbedre sig, træne, øve og de har vist stor motivation og dedikation. Mange har bl.a. trænet på egen hånd hjemme i haven,” skriver lærerne, som takker forældrene for at hjælpe med transport, mad og drikke og meget mere.

Eleverne er allerede, ifølge lærerne, opsat på at skulle af sted igen til næste år og vil gerne træne mere og sætte sig nye mål. Mdt

4.x var klar til kamp. Privatfoto
4.x var klar til kamp. Privatfoto
5.v til finale i stafetløb. Privatfoto
5.v til finale i stafetløb. Privatfoto
Publiceret: 17. Juni 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere