The Gap lukkede fra den ene dag til den anden, fortæller tidligere ansatte. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
The Gap lukkede fra den ene dag til den anden, fortæller tidligere ansatte. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Diskotek fyrede ansatte på Facebook

Fik opsigelsen i “en sølle Facebookbesked”, meddeler en tidligere ansat på The Gap, der lukkede meget pludseligt. Også ’Bodega’ lukker

Lukningen af natklubben The Gap i Hillerød betød samtidig, at omkring 40 medarbejdere har mistet deres job. Fyringerne foregik i en gruppe på Facebook, hvor de ansatte fik at vide, at de ikke længere havde noget job, med en fælles besked.

"Vi har pr. dags dato valgt at lukke The Gap Hillerød, da vores fokus skal være andetsteds. I vil selvfølgelig få jeres løn for de timer, I har haft i den forgangne lønperiode. Vi takker for samarbejdet og de hyggelige stunder," lyder beskeden, som Hillerød Posten har set.

Opsigelsen kom bag medarbejderne. En af dem, som Hillerød Posten har været i kontakt med, siger:

"Når man tænker på, at det burde være et ordentligt job, så er det ikke noget, man burde gøre".

"Det er et bevis på dårligt lederskab," mener den tidligere ansatte, der modtog beskeden allerførst i det nye år.

"Sølle Facebook-besked"

Også en anden nu tidligere ansat beskriver over for Hillerød Posten, at fyringen skete på Facebook.

"Bum. En sølle Facebookbesked fik vi som opsigelse. Og ikke engang ejerne af The Gap kunne give os en ordentlig opsigelse, så de fik en anden til at skrive det til os," skriver vedkommende i en besked til Hillerød Posten.

Ejeren af selskabet bag The Gap, Kristian Blak, er også hovedejer af The Old Irish Pub, der åbnede i 2016 på Torvet i Hillerød.

"De er fuldstændig ligeglade med deres ansatte i sidste ende, hvis de kan opsige 44 mennesker med en Facebookbesked. Jeg synes, at folk skal tænke sig meget om, inden de søger job enten på Old Irish Pub eller The Gap," skriver den tidligere ansatte og mener, at de ansatte "knokler nat efter nat til ingen penge".

Hillerød Posten har været i kontakt med flere af de tidligere ansatte, men ingen har hidtil villet udtale sig ved navn til avisen. Deres navne er dog avisen bekendt.

The Gap har de seneste halve år haft natklubberne i Køge, Aalborg og altså Hillerød til salg på dba.dk. Selskabet bag The Gap står også for bl.a. Konrad Bar i Aalborgs Jomfru Ane Gade, der deler adresse med The Gap i samme by og The Gap i Odense og Køge.

Kristian Blak siger til Hillerød Posten onsdag, at han først vil udtale sig om lukningen af The Gap på mandag. Han har ingen yderligere kommentarer til sagen.

Beskeden med opsigelsen på Facebookgruppen for de ansatte. Screendump
Beskeden med opsigelsen på Facebookgruppen for de ansatte. Screendump

’Bodega’ er også lukket

Han fortæller samtidig, at også 'Bodega' på Torvet er lukket, da han har “afstået lejemålet”. De nye lejere af stedet har en vinbar andetsteds i landet og er restauratører, fortæller Kristian Blak.

I januar 2016 lukkede Kristian Blak sin natklub 'IP og Marys' i Roskilde. Dengang fortalte udlejeren, at natklubben var smidt på porten, fordi de ikke havde betalt husleje. Kristian Blak afviste dog den forklaring og sagde, han lukkede natklubben af taktiske årsager, da han var konkurrent til egne diskoteker andre steder.

Publiceret: 12. Januar 2017 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere