Vi skal hjælpe vores egne, før vi hjælper andre, lyder det i dette læserbrev fra byrådsmedlem Kim Hendry (UP). Modelfoto
Vi skal hjælpe vores egne, før vi hjælper andre, lyder det i dette læserbrev fra byrådsmedlem Kim Hendry (UP). Modelfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Vi må ikke glemme... "

Af Kim Hendry, Byrådsmedlem, (UP), medlem af børne- & familieudvalget,Bombakken 27,3320 Skævinge

Vi må ikke glemme vores egne, før vi hjælper alle andre. Det er et godt udgangspunkt her i livet for familier og ikke mindst for Danmark, men i særdeleshed også for Hillerød kommune. Jeg har gjort det klart under budgetmøderne, at vi skal passe på vores egne før alle andre - dermed ikke sagt at flygtninge og indvandrere ikke skal hjælpes.

Eksempelvis kunne vi godt undlade at sende unge mennesker to timer hver vej (Hillerød/Ringsted), for de kan komme på specialskole, som er muligt tættere på. Vi burde sørge for, at henvender der sig en borger, som har boet og været med til at opbygge det danske samfund (betalt SKAT), at de ikke skal afvises, hvis de kommer i en akut situation og ikke kan klare at bo i deres nuværende bolig. Pt. har svaret været i flere tilfælde, at akutboligerne er reserveret til flygtninge.

Vi burde ikke spare LEVUK væk. Vi har fået så mange nye oplysninger fra familierne med unge, som har så stor gavn af LEVUK, så en flytning er uacceptabel. Hvor skal vi så spare? Det kunne være på vores administration, flygtningeområdet samt andre steder, hvor livsvilkårene ikke fjernes fra vores egne. Vi kan ikke blive ved med at spare.

Publiceret: 25. August 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere