Hans Andersen
Hans Andersen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Venstre værner om de frivillige foreninger

Hans Andersen (V) (MF),
valgt i Nordsjællands
Storkreds,
Fyrrebakken 24,
3600 Frederikssund

For Venstre er det afgørende, at vi har et samfund, hvor folk har lyst til at give en hånd med. De frivillige foreninger og ikke mindst de frivillige yder en særlig indsats, som er med til at sikre sammenhængskraften i samfundet.

Venstre har styrket det frivillige arbejde med bedre muligheder for at bidrage positivt til samfundet, når man modtager dagpenge og efterløn, hvilket den tidligere regering ikke kom i mål med. Og der er en civilsamfundsstrategi på trapperne, der skal sikre, at borgere og organisationer har de bedste muligheder for at tage et personligt ansvar i deres lokalsamfund. Derfor falder det lidt til jorden, når Christine Antorini (S) flyver til tasterne og angriber regeringen for at modarbejde de frivillige foreninger.

For Venstre og regeringen har det aldrig handlet om at straffe de frivillige eller at svinge sparekniven mod foreninger, der udfører en social indsats i diskussionen om momskompensation. Og hvis Christine Antorini tænker godt efter, så tror jeg også, at hun ved det inderst inde.

Forslaget er taget af bordet. Men listen over ansøgere og modtagere af foreningers momskompensation har vokseværk, og derfor er det vigtigt, at vi fremadrettet sikrer, at der både er råd til festivaler og humanitære organisationer.

Publiceret: 09. Oktober 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt