Tue Tortzen skal være sit ansvar bevidst, når det handler om cykelsti på Milnersvej, skriver Flemming Munch Mortensen. Arkivfoto: Martin Warming
Tue Tortzen skal være sit ansvar bevidst, når det handler om cykelsti på Milnersvej, skriver Flemming Munch Mortensen. Arkivfoto: Martin Warming
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Vær dit ansvar bevidst"

Af Flemming Munch Mortensen,
Milnersvej 10, Hillerød

Når du (Tue Tortzen) bruger udtryk som ”bindegal”, vender det tilbage på dig selv.

Tag nu og læs, hvad det er, lokalrådet skriver.

De beder om en samlet trafikplan for Hillerød bymidte, og du svarer med et håbløst forslag om cykelsti langs Milnersvej.

Lokalrådet har siden 2013 fremsendt flere forskellige forslag til trafikløsninger, og din eneste kommentar er ”Glem det”. Prøv nu at leve op til den opgave, du har påtaget dig som formand for Miljø- og Teknikudvalget og kom selv med et forslag.

Det er nemt nok at sidde ophøjet på rådhuset og udstede udtalelser som ”bindegal” og ”glem det” samt andre afvisende udtryk, som du tidligere har brugt.

Vær nu dit ansvar bevidst - eller samler du på nederlag? Du ved jo godt, at hvis du så meget som tænker på at ekspropriere en centimeter jord fra grundejerne, vil det blive afvist af højere myndighed (du har jo prøvet før).

Hvor er bilisterne i øvrigt henne i denne debat? Det er jo dem, der lider mest i disse lovløse tider.

Man taler om at sætte hastigheden i Hillerød by til en ensartet zone på 40 km/t, så vi kan få fjernet skilteskoven. Dette vil være en rigtig god idé – men på Milnersvej vil jeg foreslå, at man tilstræber, at farten sættes op til 30 km/t. I myldretiden, om morgenen, om eftermiddagen, og når der afholdes store arrangementer i Frederiksborgcentret, holder bilerne i kø fra Mørks skole og helt ned til Godthåbsvej. Man holder – kører 10 meter frem – holder igen – kører 10 meter frem o.s.v..

Jeg ved godt, at kommunevalget nærmer sig, men hold nu op med at komme med populistiske forslag, som i pressen ser godt ud, men ikke ender med andet end penge ud af vinduet.

Se på realiteterne: På Milnersvej med side- og parallelveje klarer cyklisterne sig, men bilisterne sidder fast.

Publiceret: 23. Marts 2017 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere