Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Utrygheden breder sig i Nordsjælland"

Af Mette Thiesen, spidskandidat for Nye Borgerlige (D) i Nordsjællands Storkreds, Østergade 20, 3400 Hillerød

For nogle år siden skrev jeg et indlæg om den stigende utryghed i Nordsjælland. Det faktum er desværre stadig gældende. Borgernes tryghed er faldet fra 90,1 pct. i 2016 til 86 pct. i 2017. Christiansborg-politikerne har – sammen med politiets ledelse – ansvaret for det. Politiets ledelse forsøger desværre at tysse de nedslående tal ned og henviser til statistiske usikkerheder. Igen skal problemerne altså tysses ned.

Indbrudsraten er stigende i Nordsjælland. I medierne kan man dagligt læse om hashhandel, hærværk, bilafbrændinger, vold og overfald. De ansvarlige politikere har svigtet danskerne og skabt denne situation. De har siddet på hænderne, mens uintegrerbare muslimske udlændinge er vandret ind over vores grænser og ind i vores boligområder, daginstitutioner og skoler. Politikerne har centraliseret politiet og lukket lokale politistationer. De har lagt en tung dyne af bureaukrati ned over de menige betjente, så de efterhånden bruger mere tid på kontoret end på patruljering.

I Nye Borgerlige vil vi sikre fuldt asylstop. Vi vil sikre, at kriminelle udlændinge udvises konsekvent og efter første dom. Vi vil sikre, at politiet decentraliseres, så vi igen får lokale politistationer. Og vi vil sikre, at vores dygtige betjente igen får tid til at passe på danskerne. Det fortjener alle!

Danmark har brug for Nye Borgerlige.

Publiceret: 26. Marts 2018 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten