Theresa Jørgensen er dybt taknemmelig for den behandling, hun og hendes mand fik i forbindelse med en ulykke i december. Modelfoto
Theresa Jørgensen er dybt taknemmelig for den behandling, hun og hendes mand fik i forbindelse med en ulykke i december. Modelfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Tusind tak for omsorg, effektivitet og pleje"

Theresa Jørgensen, Dyrehavevej 31, 3400 Hillerød

Den 23. december faldt min mand cirka tre meter ned fra en stige fra en loftslem i vort hus. Han faldt ovenpå stigen og lå bevidstløs blødende fra hovedet.

Jeg ringede skrækslagen og grædende til 1-1-2, og i løbet af fem minutter var der syv falckreddere og en akutlæge i huset, der fik stabiliseret min mand med låst krave på en båre. Alt imens en af falckredderne beroligende forklarede, hvad der skulle ske. På traumecentret oplevede jeg den samme omsorg, da cirka 20 personer grundigt undersøgte min mand. En hurtig CT-scanning og efterfølgende indlæggelse på neurologisk afd. 0672, hvor alt foregik grundigt og effektivt på trods af overbelægning.

Tusind tak til de flittige og effektive falckreddere, der på trods af situationens alvor også havde tid til at drage omsorg for mig. Også tak til personalet på neurologisk afd. 0672 under overlæge Peter Zeeberg for deres kærlige og grundige pleje !

Min mand blev udskrevet den 29. december og er nu i god bedring.

Jeg er dybt taknemmelig.

Publiceret: 20. Februar 2018 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten