Arkivfoto
Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Socialdemokratiet og Venstre må samarbejde om borgmesterposten"

Povl Petersen, Nødebo Skovvænge 1, 3480 Fredensborg

En stemme på Kirsten Jensen, S, kan lige så godt ende med, at det igen bliver Dorte Meldgaard som borgmester. Hvis S igen lige mangler et mandat for at få magten, for at videreføre sin blokpolitik, ja, så sker det.

Vi har brug for en visionær borgmester med stor opbakning i befolkningen, en vi kan være stolte af.

Aldrig mere Dorte Meldgaard betyder, at Venstre og Socialdemokratiet må samarbejde om, at det er dem, der bestemmer, hvem der bliver borgmester, og afslutte 12 års ensidig rødt styre. De må sikre en social og økonomisk afbalanceret politik.

Vi har brug for en samarbejdende kommunalt styre. Små partier på rød side, og her mener jeg Tue Tortzen, Ø, har alt for meget magt i forhold til sine mandater og holder alle væk fra den borgerlige fløj.

Dorte Meldgaard lader Tue bestemme det meste. Det er ifølge meningsmålingerne ikke kun Dorte, der bliver straffet. Det kan meget vel også være S og Kirsten, der mister mange stemmer til blå side for at samarbejde om vælgerbedraget.

Støt den demokratiske udvikling og stem på de partier, der af med blokpolitikken, V,I,B,D,O og Å af Povl Petersen Nødebo

Publiceret: 10. November 2017 12:36

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt