Morten Bille, der er formand for Nye Borgerlige, opfordrer også borgmesteren til at få hjælp fra regeringens bandepakke. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
Morten Bille, der er formand for Nye Borgerlige, opfordrer også borgmesteren til at få hjælp fra regeringens bandepakke. Arkivfoto: Mette Dolmer Thygesen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Skal Hillerød helt ødelægges?"

Af Morten Bille, formand Nye Borgerlige, Hillerød – kredsen, Søbuen 111, 3400 Hillerød

Skal Hillerød helt ødelægges? Nej, vil alle sige, men hvad gør vi for at undgå at sidste weekends massive ødelæggelser af vores ellers så dejlige bymidte fortsætter kunne være et bedre spørgsmål.

I Nye Borgerlige, Hillerød, er vi ikke i tvivl og støtter Venstres opfordring til borgmesteren om at få hjælp fra regeringens bandepakke til at gøre noget ved dette alvorlige problem. Men det er ikke nok, mere må gøres. Meget tyder på at utilpassede unge, medlemmer af bander, ødelægger vores butikker for at afpresse butiksejerne for beskyttelsespenge. Hillerød må ikke udvikle sig til en kommune med lovløshed og Nye Borgerliges holdning er klar; Mere lokalt og synligt politi, dette kan gøres ved mindre bureaukrati og mere egentlig politiarbejde.

Ud over synligt politiet skal kommunen hjælpe, hvorfor borgmesteren opfordres til at foretage undersøgelse af problemets omfang og gå i tæt dialog med butikkerne for at få stoppet dette alvorlige problem, inden det helt eskalerer. Det drejer sig om at sende et signal til banderne om, at i Hillerød er de ikke velkomne. Her står vi sammen og beskytter hinanden.

Kommunen skal arbejde for at gøre det attraktivt at bo, handle og drive detail i Hillerød. Godt at Venstre rejser sagen i byrådet. Hillerød skal udvikles og ikke ødelægges.

Publiceret: 08. Marts 2017 13:41
Leveret af Furesø Avis
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt