Hillerød Kræmmermarked kunne få en fremtid på Dyremosegård, mener Kim Hendry. Arkivfoto
Hillerød Kræmmermarked kunne få en fremtid på Dyremosegård, mener Kim Hendry. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Skævinge er også Hillerød"

Af Kim Hendry, byrådsmedlem,
Nye Borgerlige, Bombakken 27,
Skævinge

Det er klart ikke optimalt, at Hillerød Kræmmermarked ikke kan fortsætte på nuværende lokation, det kan vi alle blive enige om. Når det er sagt, kunne man jo overveje at kikke lidt længere ud end 3400 Hillerød. Skævinge er nemlig også en del af Hillerød.

At Kræmmermarkedets bestyrelse og Økonomiudvalget ikke har kikket ud af boksen, kan måske undre mig lidt. Jeg ser andre mulige placeringer for en eventuel alternativ kræmmermarkedsgrund. Her tænker jeg for eksempel på Dyemosegaard, som Hillerød kommune allerede nu ejer.

Det er klart ikke muligt at tage 10.000.000 kroner op af kassen til at give for en grund til brug for kræmmermarked, selvom det er et super sympatisk og godt formål. Men når det er sagt, mener jeg ikke, at man har kikket ordentlig omkring sig for at finde mulige grunde.

Hillerød Kommune ejer i dag Dyremosegaard. Den købte vi tilbage, da Nick Hækkerup var borgmester til en, hvad jeg vil kalde “fornuftig” pris for sælger.

Dyremosegaard ligger godt nok ikke i 3400 Hillerød, men 3320 Skævinge er en del af Hillerød i dag efter kommunesammenlægningen. Vi fra Nye Borgerlige ser muligheder, ikke begrænsninger, men da vi ikke sidder med i økonomiudvalget, har vi desværre ikke mulighed for at præge forhandlingerne før i byrådssalen, og der er det som regel for sent.

Publiceret: 23. Juni 2017 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt