Kommunalvalg 2017
Michael Liesk er kritisk over for blå valgforbunds ønsker om at lægge mere magt ud til de enkelte institutioner i kommunen.
Michael Liesk er kritisk over for blå valgforbunds ønsker om at lægge mere magt ud til de enkelte institutioner i kommunen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Siden hvornår har skattelettelser ført til bedre service?"

Af Michael Liesk, kandidat til KV17 SF Hillerød, Humlehaven 16, Hillerød

Blåt valgforbund vil lægge magten ud – umiddelbart besnærende, men ved nærme eftersyn er decentralisering af 'magten' også en del af et råderum, hvor der kan findes skattelettelser. Det er da en sang, man har hørt før. Man tager med den ene hånd og giver institutioner og skoler den opgave selv at fordele de midler, der måtte være tilbage efter skattelettelser, og her er sikkert tale om lettelser i kommuneskatten og erhvervslivet, så fortæl mig og vælgerne lige hvor pengene til jeres ”bedre service” skal komme fra?

Siden hvornår har skattelettelser ført til bedre service, og siden hvornår har udlicitering og privatisering givet flere varme hænder i hjemmeplejen og i vores daginstitutioner?

Fik du læst: Nordsjælland Håndbold indtog ligaen med storsejr over Århus

De mange konkurser i hjemmeplejen viser med al tydelighed, at de ”billige” tilbud ikke holder, og de ældre og kommunerne sidder tilbage med problemerne.

Borgerinddragelse er sjovt nok blevet valgforbundets store salgstrik. Nu kan man jo vælge at høre det, man vil, men I har da haft mulighed for at stemme for SFs forslag om borgerdrevne initiativer – men det var måske lige lovligt for tæt på.

Nye Borgerlige går ind for en liberaløkonomisk politik – jo tak hver er sin egen lykkes smed. I SF går vi ind for fællesskabet og velfærd til alle.

Publiceret: 05. September 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere