Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Så er den gal igen med afhentning af affald

Mogens Ritsholm, gribskovvænget 50
Skraldemændene i Hillerød må have danmarksrekord i magtmisbrug. Til dagligt må vi leve med at vognene smides "fjendtligt" i havelågen som en tydelig provokation. Og nu er der faldet lidt sne. Affald er ikke hentet her i Gadevang. Jeg så skraldebilen til formiddag på Gadevangsvej. Den tømte nogle få tilfældige vogne, mens andre, der var stillet helt ud til vejen blev bevidst sprunget over.På Hillerød forsynings hjemmeside siger de, at vi bare må vente til næste ordinære tømning - om 14 dage.Jeg er meget bekymret for Hillerød Forsyning. For når man ikke kan finde ud af at få affaldshåndteringen til at virke rimeligt, hvordan ser det så ud med økonomien i selskabet. Det beroliger mig ikke, at Søren Støvring (tidligere powercom m. fl.) er direktør for forsyningen.

Svar

Peter Maltha Larsen

Kunde og Affaldschef

Hillerød Forsyning

Kære Mogens

1000 tak for dit input til vores affaldshåndtering. Jeg kan forsikre dig om, at vi i Hillerød Forsyning har stor fokus på dette område. Og lad mig slå fast – det er ikke i orden, at din eller andres affaldsbeholdere ikke stilles korrekt på plads.

For at sikre at vi får styr på disse oplevede kvalitetsmangler, har Hillerød Forsyning valgt at insource affaldsindsamlingen i Hillerød Kommune med virkning fra april 2017. Vi gør dette for at sikre en optimal service til alle vores affaldskunder.

Det er korrekt, at når der ikke er ryddet sne, så der kan tømmes affald, så bliver næste tømning af beholderen på den næste ordinære tømmedag. Skulle der være pladsproblemer i beholderen, er man altid velkommen til at stille en sort sæk ud sammen med beholderen.

Jeg håber, at dette besvarer dine spørgsmål.

Publiceret: 15. Februar 2017 13:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere