De Konservative i Hillerød viste sig som borgerfjendske, da de stemte nej til sag om privatskoler, mener Peter Frederiksen fra Venstre. Privatfoto
De Konservative i Hillerød viste sig som borgerfjendske, da de stemte nej til sag om privatskoler, mener Peter Frederiksen fra Venstre. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Rødt flertal mod ligestilling

Af Peter Frederiksen,
gruppeformand for Venstre,
Skolelodden 14, Uvelse

Venstre og de øvrige borgerlige medlemmer af Børne- og familieudvalget havde som flertal stillet forslag om at ligestille privatskolers fritidsordning med den almindelige SFO. En praksis som er helt almindelig i vores nabokommuner.

Det krævede en mindre ekstrabevilling. Men alle betaler jo samme skat, uanset om børnene går i kommuneskole eller privatskole. Og en budgetopfølgning, hvor byrådet omdisponerer midler på baggrund af uforudsete hændelser, stod lige for døren. Det burde ikke være et problem. Alle var glade.

Men de konservative kunne igen ikke levere varen. Mette Thiesen lovede flertal i byrådet, men det løfte kunne hun ikke holde, og det viste sig igen, at Tue Tortzen fra Enhedslisten, som ved hver en lejlighed udtrykker mistillid mod private løsninger, havde hånd i hanke med de konservative, som sammen med de øvrige røde partier nedstemte forslaget om en hurtig ligestilling.

Desværre for de børn og familier, der bliver ramt urimeligt på pengepungen, viste konservative i Hillerød sig borgerfjendske.

Publiceret: 06. Juni 2017 11:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt