Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Politisk enighed? Overhovedet ikke...

Morten Bille, formand, for Nye Borgerlige i Hillerød-kredsen, Søbuen 111, Hillerød

I Hillerød Posten kan man læse, at der er enighed i økonomiudvalget om ikke at følge forvaltningens anbefalede anvisningsret på 50 procent i det kommende boligbyggeri ved Hillerød Station: Campus, men ”kun” anvise 30 procent af boligerne til flygtninge mv.

Sagen kommer i byrådet på onsdag og meget ser ud til at forslaget fra Venstre stemmes igennem – hvis Nye Borgerlige havde været repræsenteret i byrådet – det er vi ikke, men forventer det efter kommunalvalget til november, havde vi under ingen omstændigheder accepteret 30 procent - der er faktisk ikke tale om en reduktion fra 50 procent til 30 procent, men en forhøjelse fra kutymen for kommunal anvisningsret, som almindeligvis er 25 procent.

Campus opføres for at gøre det muligt for unge mennesker at gennemføre en erhvervsuddannelse i Hillerød og bo i byen.

Vi har i Hillerød brug for en boligpolitik, som understøtter unges vilje til at tage en uddannelse her, blive boende og efter endt uddannelse arbejde i området.

Nye Borgerlige mener at forslaget fra Venstre er bedre end 50 procent men ser ingen som helst grund til at anvisningsretten skal være mere end 25 procent. Det skylder vi vores unge.

Vi glæder os til kommunalvalget til november.

Publiceret: 21. Februar 2017 20:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt