De unge i Skævinge bør får et værested. Det mener Skævinge Lokalråd.
De unge i Skævinge bør får et værested. Det mener Skævinge Lokalråd.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Lad os få et værested for de unge i Skævinge

Bernt Salzwedell, Hvilegårdsparken 38, Skævinge, formand for Skævinge Lokalråd

Skævinge Lokalråd har fulgt de seneste ugers debatter og læserbreve både i Hillerød Posten og på facebooksiderne 'Dit Skævinge' og 'Skævinge – Ordet er dit' og kan selvfølgelig tilslutte os alle udsagn omkring det hærværk, der har fundet sted og tilsyneladende stadig finder sted på kommunale bygninger her i byen.

Én ting er, hvad der kan gøres her og nu - for eksempel kameraovervågning dér, hvor der endnu ikke er opsat kameraer.

En anden ting er, at vi gerne vil høre fra kommunen eller fra politiet, om man har erfaringer fra de kameraer, der allerede er installeret på kommunale bygninger her i Skævinge – eller for den sags skyld andre steder i Hillerød Kommune. Vi lægger meget gerne lokaler til et møde om dette i nærmeste fremtid.

På længere sigt tror vi, at udbygningen af Skævingehallen til et nyt Kultur- og Fritidscenter - Projekt Helhedsplan Skævinge - omgivet af “aktive” udendørsarealer, vil kunne bidrag til at skabe et værested, ikke kun for de unge, men for alle befolkningsgrupper i byen.

Skævinge Lokalråd vil – sammen med de øvrige involverede foreninger – derfor opfordre byrådsmedlemmerne og forvaltningen til at sætte power under udarbejdelse af det endelige projekt, så vi dels kan informere alle borgerne her i Skævinge om udformning og indhold og tidshorisont, dels kan komme videre omkring finansiering og eventuelle sponsorer/fonde, der vil være med til at støtte dette projekt ud over det beløb, som allerede er afsat til projektet.

Dette samlingssted vil uden tvivl medvirke til at styrke sammenholdet i vores lokalsamfund og gavne alle generationer, uanset om man er otte eller 80 år.

Publiceret: 26. Juli 2017 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt