Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: LA efterlyser erhvervsstrategi for Hillerøds lokalsamfund

Elisabeth Stieper Tofte (LA),
kandidat til KV17
Favrholmvænget 100
Hillerød

Der tales meget om Hillerød Torv, Hillerøds ByForum og udviklingen af midtbyen, og der er i budgetterne aftalt fri parkering, og store investeringer planlægges over de næste år.

At der skal være fokus på Hillerød bys udvikling, bakker Liberal Alliance i høj grad op om. Men det er fra et erhvervspolitisk perspektiv vigtigt at huske, at Hillerød Kommune er langt mere end Hillerød by og nye udviklingsområder i udkanten af Hillerød by. Kommunen indeholder en lang række større og mindre landsbyer, som hver især har egne styrkepositioner såvel som udfordringer. Desværre reflekteres denne - ellers ganske indlysende - sandhed ikke i Hillerød kommunes erhvervsstrategi. Syv gange kan man således læse om Hillerød Syd, men ikke én gang nævnes Skævinge, Nødebo, Gadevang eller et af de øvrige selvstændige samfund, som findes inden for kommunens grænser.

Det er en selvfølge, at Hillerød som den store og dominerende by i kommunen skal være motor for meget af den lokale udvikling, men det er en fejlprioritering helt at undlade at have visioner for erhvervsudviklingen i resten af kommunen.

Derfor vil jeg og Liberal Alliance gerne have revideret Hillerød Kommunes Erhvervsstrategi således, at de mindre lokalsamfund indarbejdes i en fremtidig erhvervsstrategi.

Publiceret: 07. Oktober 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Valget står på tirsdag: Dem kan du stemme på i Hillerød
Valget står på tirsdag: Dem kan du stemme på i Hillerød
Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt