Konservative vil frem mod 21. november føre valgkamp på værdierne lederskab, optimisme og ansvarlighed, skriver Dres Hansen.
Konservative vil frem mod 21. november føre valgkamp på værdierne lederskab, optimisme og ansvarlighed, skriver Dres Hansen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: K-kandidat: ”Tak, fordi jeg blev udtaget til holdet”

Af Dres Hansen, byrådskandidat
for Konservative, Egholm 1,
Gørløse

Som ny teamspiller har jeg en bred baggrund som leder i den finansielle sektor, ligesom jeg har været formand for både Daginstitutionen og Skolen i Gørløse, Skævinge Skole. Herudover har jeg været kasser i KFUM/KFUK i Gørløse. Aktuelt er jeg næstformand for bestyrelsen i Brugsen i Skævinge og formand for Bloddonorkorpset ved Hillerød Hospital.

Jeg glæder mig til valgkampen og håber på en stor opbakning til Konservative og mig ved valget den 21. november 2017.

Mange af os har igennem den sidste uge fulgt de historiske optagelser fra EM i fodbold 1992, hvor Danmark blev europamester i fodbold. Baggrunden for successen var et velfungerende team, hvor alle kæmpede for alle. Før successen kom i hus var landsholdet igennem en hård periode, hvor den største individuelle person Michael Laudrup, meldte fra p.g.a. af manglende mulighed for sin personlige stil.

Lige netop denne form for personlig pleje har vi også været vidende til hos os Konservative i Hillerød, men med den sidste holdændring ser jeg med stor glæde frem til den kommende valgkamp, hvor vi går til valg på værdierne – Lederskab – Optimisme og Ansvarlighed.

Som i 1992 vil også perioden frem til finalen den 21. november 2017 blive en kamp, hvor vi skal kæmpe som et team for til sidst igen at besætte borgmesterposten.

Publiceret: 05. Juli 2017 15:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt