Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Jeg vil bære idrætsfanen videre i Hillerød"

Af Peter Ingeman Bentsen
Granbakken 51
3400 Hillerød

Efter mange års tro tjeneste har Peder Bisgaard valgt ikke at genopstille til kommunalvalget 2017. Jeg vil sige ham tusind tak for hans store indsats for idrætslivet og kulturlivet i Hillerød. Din indsats har betydet meget.

Med Peders afgang fra byrådet mister idrætten en markant stemme, der igennem årene har talt for idrætten. Det kan idrætten ikke leve med.

Jeg er derfor særlig glad for, at jeg på opfordring sagde ja til at søge optagelse på de Konservatives liste til det kommende kommunevalg. Hvis jeg bliver valgt, vil jeg sikre, at idrætten i Hillerød fortsat har en stemme direkte i byrådet.

Den Konservative grundtanke står godt mål med idrætspolitikken i Hillerød. Når du yder noget for fællesskabet, er Hillerød også parat til at bidrage til projektet. Se bare på kunststofbanerne på Hillerød Stadion.

Idræt er en stor del af mit DNA og Frederiksborghallen – i dag Frederiksborgcenteret – har været mit andet hjem. Jeg kender idrætten indefra gennem håndbold, fodbold, tennis og flere andre idrætsgrene, som jeg har haft fornøjelsen af at deltage i som eliteidrætsudøver og senere som motionist.

Også som træner og frivillig leder kender jeg idrættens kår. Jeg har stor respekt om alle de frivillige ildsjæle, som er i idrætten. Som konservativ vil jeg gerne bakke op om det arbejde, der laves i foreningerne, og det vil glæde mig at lette forholdene for idrætslederne.

Jeg er ikke endelig opstillet, men forventer at blive det på opstillingsmødet hos de Konservative i starten af maj måned. Jeg klar til at brede paletten ud og arbejde for hele idrætslivet i Hillerød. Jeg håber, I vil støtte mig og give mig chancen for at bruge min stemme i Byrådet.

Publiceret: 31. Marts 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere