“Igen beviser Socialdemokratiet, at de ikke prioriterer danskerne,” skriver Mette Thiesen.
“Igen beviser Socialdemokratiet, at de ikke prioriterer danskerne,” skriver Mette Thiesen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Igen svigtes danskerne til fordel for udlændinge"

Mette Thiesen, spidskandidat for Nye Borgerlige i Nordsjælland, Østergade 20, Hillerød

I Hillerød skal vi omdanne flygtningeboliger til husvildeboliger. Det er en enormt glædelig udvikling. Det, der dog skriger til himlen, er, at danske husvilde skal betale mere for deres bolig, end 'flygtningene' skal.

En af de store bannerførere for dette fatale svigt er Socialdemokratiet. De bilder ellers gerne danskerne ind, at de vil sikre en stram udlændingepolitik. Dog havde hver 'flygtning' 10.000 kr. mere mellem hænderne, da Socialdemokratiet sidst havde regeringsmagten. Og det planlægger Socialdemokratiet at gentage.

Igen beviser Socialdemokraterne altså, at de ikke prioriterer danskerne. Dem, der har brug for samfundets hjælp, bliver ladt i stikken. Socialdemokratiet prioriterede skolecomputere over udviklingshæmmede unge på Levuk i det sidst vedtagne budget i Hillerød. Nu prioriterer de 'flygtninge' over udsatte danskere.

Det kan simpelthen ikke passe, at danskerne der i årevis og generationer har betalt skat og bidraget til Danmark, skal se sig tilsidesat til fordel for velfærdsimmigranter, der hverken kan eller vil tilpasse sig Danmark.

Jeg håber, at borgerne vil huske på Socialdemokratiets vanvittige prioriteringer til det kommende folketingsvalg. Danskerne og Danmark har brug for Nye Borgerlige!

Publiceret: 08. Marts 2018 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten