Ældresagen savner træstammer som disse at holde hvil på i skoven. Privatfoto
Ældresagen savner træstammer som disse at holde hvil på i skoven. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvorfor har Naturstyrelsen fjernet træstammer at sidde på?

Af Ruth Heiberg Michaelsen, Ved Store Dyrehave 36, 1. tv, Hillerød

Jeg henvender mig til Naturstyrelsen, fordi der i forbindelse med reetableringen af Stjernen er sat et fint bord-bænkesæt op med plads til ca. otte mennesker.

Man har naturligvis fjernet det gamle bord-bænkesæt, men man har også fjernet de træstammer, som fungerede som fine siddepladser til mindst 16 personer.

Det fine bord-bænkesæt skal vedligeholdes. Det skal træstammer ikke.

Der er jo ikke ligefrem mangel på træstammer, så det forekommer som en ret enkel sag at finde fire træstammer, der kan udgøre de siddepladser, som føles som et stort savn for bl.a. Ældresagens tirsdagsture i Store Dyrehave.

Det handler ikke om at sidde med madkurv m.m.. Det handler om at 25-40 mennesker har brug for et hvil midtvejs på en 5-6 km lang vandretur.

I en tidligere henvendelse blev der skrevet, at man for at beskytte stedet ikke ønskede, at der skulle være mulighed for, at mange mennesker slog sig ned.

Der er masser af plads til at lave primitive siddepladser lidt væk fra Stjernen.

Jeg har taget to billeder af siddepladser ved Odderdam som eksempel på, at det kan laves diskret, og det behøver ikke være fint. Mange medbringer selv siddeunderlag, men vi kan altså ikke sidde i græsset.

Jeg håber meget, at I vil tage denne henvendelse seriøst og overveje om, der trods alt skulle være en mulighed for at tilgodese skovens glade gæster med et hvil undervejs på deres tur i denne fantastiske skov.

Privatfoto
Privatfoto
Publiceret: 18. Juni 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere