Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hvem skal vi stemme på til det kommende byrådsvalg?

Af Birte Kildgaard, Slotsgade 65 D, 1., Hillerød:

Mere end 200 borgere mangler kandidater at stemme på til byrådsvalget i november, da det ser ud som om de siddende byrådsmedlemmer stemmer for opførelse af det 5-etagers projekt på området bagved Slotskroen, som borgerne protesterede imod ved underskriftsindsamling.

I en udtalelse til TV 2 Lorry tirsdag den 8. oktober, siger formanden for teknik- og miljøudvalget Tue Tortzen, at man bakker op om forvaltningens positive indstilling til at opføre projektet, samt at man i byrådet har vedtaget at byfortætning bl.a. kan ske ved at bygge i højden!.

Lokalplanforslaget og tillægget til kommuneplanen behandles onsdag den 09. oktober i miljø- og teknikudvalget og skal herefter forelægges økonomiudvalget og endelig behandles på byrådsmødet den 30. oktober.

Vi håber fortsat, at der er nogle af byrådsmedlemmerne, der vil lytte til de mange protester, og stemme nej til opførelse af det forelagte projekt., så vi har nogle kandidater at stemme på.

I modsat fald vil vores formodning om, at byrådsmedlemmerne allerede har solgt sig til projektmagerne, Frederiksborggruppen, være endnu stærkere.

Publiceret: 14. Oktober 2013 12:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt