Kim Hendry er ret sikker på, at det ikke er lokale unge, der i de seneste uger har hærget i institutionen Myretuen. Arkivfoto
Kim Hendry er ret sikker på, at det ikke er lokale unge, der i de seneste uger har hærget i institutionen Myretuen. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hendry: "Giv de unge i Skævinge et opholdssted"

Kim Hendry, byrådsmedlem, borgerlig løsgænger (UP), medlem af børne- & familieudvalget, Bombakken 27, 3320 Skævinge

 

Lyt til de unge. Jeg har stærk tro på, at de vandaler, vi har med at gøre i øjeblikket i Skævinge, ikke er unge fra Skævinge, men nærmere nogen udefra som ønsker at ødelægge vores egne unges positive relationer til vores SSP og klubmedarbejder i Skævinge.

Læs mere om sagen nederst i artiklen

For cirka to år siden havde vi sammenlignelige uroligheder, som - efter en effektiv indsats fra et meget dedikeret netværk i lokalområdet - vi fik ændret på i den positive retning. Nu er skaderne desværre ved at blusse op igen. Måske skulle vi overveje mulighederne for et eller andet på svellerne eller på arealet ved parkourbanen, som de unge kunne bruge som opholdssted - også i det danske sommervejr.

Læs også: DEBAT: Dorte Meldgaard: "Valgår og agurketid er en dårlig kombination"

Jeg er helt sikker på, at dialog kommer vi langt med, og jeg er også sikker på, at de unge selv kan bygge, det der skal til og derved have medejerskab på, at tingene ikke bliver ødelagt. På denne måde kunne det blive en win/win situation for alle.

Det er dejligt at se, at mine byrådskollegaer tager ansvar og vil bruge penge på overvågning. Det havde så måske være passende, at de havde været forbi og så måske opdaget, at vi i Skævinge allerede har overvågning, på både ind- og udskolingen samt i stjernen.

Læs også: DEBAT: "Hærværksmænd skal ikke opfordres - de skal stoppes og straffes"

Det er dejligt at se, at både viceborgmester og borgmesterkandidat Kirsten Jensen (S) og Nye Borgerliges Mette Thiesen (D) er kommet til tasterne, for længere er de sandelig ikke kommet. Var de kommet forbi i Skævinge, have de ikke kunne undgå at se de nuværende kameraer - hele 12 stk.

Min byrådskollegaer i økonomiudvalget, så fint sted er jeg ikke medlem af endnu, skulle måske kigge tilbage i glaskuglen. Så kunne løsningen måske ikke være så langt væk. Overvågning er ikke farligt, hvis du er på den rigtige side af loven.

Publiceret: 21. Juli 2017 01:12
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt