Marlene Harpsøe.
Marlene Harpsøe.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Gode nyheder til vores lokale brandmænd

Marlene Harpsøe (DF), MF, valgt i Hillerødkredsen

Deltidsbrandmænd og redningsfolk samt frivillige i Hjemmeværnet skal ikke længere straffes økonomisk, når de bruger deres tid på at gøre en prisværdig indsats for alle os andre.

Vi i Dansk Folkeparti har sammen med et politisk flertal, der også består af regeringen, Socialdemokratiet og Radikale Venstre aftalt at ændre dagpengereglerne til gavn for de mange danskere i beredskabet, der står klar 365 dage om året til at hjælpe.

Også i Hillerød har vores lokale beredskabsfolk oplevet problemer med de nuværende dagpengeregler. Det kan ikke nægtes, at de eksisterende dagpengeregler udgør en barriere for, at personer melder sig til at gøre en indsats som for eksempel brandmand.

Med den nye aftale vil vi uomtvisteligt sikre, at der ikke er en økonomisk barriere for at stille sig til rådighed i beredskabets tjeneste, ligesom aftalen sikrer, at det bliver nemmere at rekruttere deltidsbrandmænd med flere.

Vores mange folk i beredskabet gør hver dag en anerkendelsesværdig indsats - og deres indsats skal selvfølgelig anerkendes.

Publiceret: 29. Januar 2018 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt