Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Fra skurvogn til byrådssal - med visioner

Michael Liesk, byrådskandidat
for SF, Humlehaven 16, Hillerød

Hillerød skulle gerne fortsat være en hyggelig by at komme til og være borger i. Byen skulle gerne være andet end røde mursten, byfortætning uden løste trafikproblemer - ikke alene i form af lange bilkøer, men også den luftforurening, der følger med. En by, hvor væksten styres af pengemænd og investorer uden hensyntagen til arkitektur og borgere.

I SF vil vi borgerinddragelse, fornuftig byudvikling og ikke mindst en arkitektur i overensstemmelse med den øvrige bykerne og de borgere, der bor i bymidten.

Vi vil kollektiv trafik, der forbinder vores kommune, og der skal være EL-busser i bykernen og EL–biler til kommunale opgaver.

Plads til kulturen og det frivillige arbejde, der på den gode måde holder liv i positive oplevelser og skaber fællesskaber på tværs af generationer og etnicitet. Varme hænder til børn, unge og vores ældre medborgere.

En stemme på SF er en stemme på en fremtid i byen med visioner og mere borgerinddragelse. 21. november kan du stemme på en bygningsarbejder - direkte fra skurvognen. Dem er der langt imellem.

Publiceret: 10. November 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt