“Det er utroligt, hvordan trafikanter udtænker deres egne regler i trafikken,” skriver Venstre-kandidat Claus Sig Philipsen. Arkivfoto
“Det er utroligt, hvordan trafikanter udtænker deres egne regler i trafikken,” skriver Venstre-kandidat Claus Sig Philipsen. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Forfærdelige episoder i trafikken

Af Claus Sig Philipsen, byrådskandidat for Venstre, Slettebjerget 180, Ny Hammersholt, 3400 Hillerød

Som bilist oplever jeg tit, at mange bilister kun opfatter farttavler som vejledende.

I sidste uge kørte jeg som anbefalet, 30 km/t på Gl. Frederiksborgvej gennem Ny Hammersholt/Lille Sverige. Dermed overholdt jeg den anbefalede hastighed.

Umiddelbart blev det for meget for den efterfølgende bilist, der overhalede mig med stor fart over dobbelte striber. Heldigvis kom ingen biler eller børn ud af indkørslerne. Det kunne havde været forfærdeligt at være vidne til en ulykke. Det skal lige tilføjes, at jeg generelt ikke kører langsomt - men lovligt.

Bedre blev det ikke, da jeg lørdag var på vej fra Hillerød ad Gl. Frederiksborgvej, her blev jeg vidne til, at to bilister overhalede en forankørende bil, der ganske vist ikke kørte hurtigt – men alligevel – at overhale over dobbelt striber.

Der er utroligt, hvordan trafikanter udtænker deres egne regler i trafikken. Trafikstrukturen er langt fra optimalt i Hillerød kommune. Det berettiger dog ikke til, at vejnettet benyttes som motorvej efter forgodtbefindende.

Publiceret: 24. August 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt