Klaus Markussen glæder sig over, at VVM-undersøgelsen for Hillerødmotorvejens forlængelse nu skal i gang.
Klaus Markussen glæder sig over, at VVM-undersøgelsen for Hillerødmotorvejens forlængelse nu skal i gang.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Første skridt på vejen til en motorvejsforlængelse"

Af Klaus Markussen,
borgmesterkandidat og MF (V),
Frederiksværksgade 51, Hillerød

Vejen til vækst støbes med asfalt og god infrastruktur. Hver dag spilder borgere og virksomheder i vores kommune timer i kø på motorvejene. Det er tid, der kan og skal bruges bedre. Derfor glæder jeg mig over, at endnu et skridt på vejen til en forlængelse af Hillerødmotorvejen er taget.

Borgerne og virksomhederne i Nordsjælland har længe været belastet af utilstrækkelige vejkapacitet, og det har stor betydning både for erhvervslivet og de enkelte familier.

Derfor er det helt afgørende, at regeringen har afsat 12 mio. kr. til en VVM-undersøgelse af Hillerødmotorvejens forlængelse. Det betyder, at vi rykker et skridt nærmere det første asfalt på motorvejen, der kan sikre en fortsat vækst i hele Nordsjælland.

Forlængelse af Hillerødmotorvejen er helt afgørende for de virksomheder, som allerede er etableret her hos os og måske går med tankerne om udvidelse. Men det vil så sandelig også gøre det langt mere attraktivt for nye virksomheder at slå sig ned her. Og det har vi brug for.

Med VVM-undersøgelsen kan vi få klarhed over alle de forhold, der knytter sig til motorvejsforlængelsen. Og særlig vigtigt er det, at Venstre er kommet i mål med at få mulighederne for Park & Ride-faciliteter i tilknytning til motorvejen med i undersøgelsen. Det vil være med til at mindske trafikpropper og skabe bedre tilgængelighed for borgerne i Nordsjælland.

Nu venter en spændende undersøgelse, som jeg glæder mig til at se resultatet af, og så skal vi arbejde videre mod målet – nemlig at få motorvejen helt til Hillerød.

Publiceret: 10. April 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere