Christina Thorholm.
Christina Thorholm.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "En radikal tak"

Christina Thorholm, M-BR
Formand for sundheds-
og socialudvalget
Skovgærdet 10, Nødebo

Radikale Venstre har aktivt valgt det brede samarbejde i byrådet.

Vi satte os fra start sammen med de to store partier i konstutueringsforhandlingerne, da vi på intet tidspunkt ønskede at bringe vore to afgørende mandater i spil til en smal konstituering: Fordi vi VILLE et opgør med blokpolitikken. Vi har arbejdet for det brede samarbejde, fordi vi mener, det respekterer borgernes stemme og giver flere perspektiver på løsninger til gavn for vores fælles kommune.

Vi er glade for, at Kirsten bliver borgmester, fordi vi mener, at hun har et stort engagement i en grøn og bæredygtig udvikling, som betyder så meget for os Radikale og som også respekterer de stemmer, vi har fået via valgforbundet med Alternativet.

Vi vil arbejde for vores mærkesager, som er lige muligheder for vores børn og unge, den bæredygtige omstilling både for vores miljø og for de mennesker, som er på kanten af arbejdsmarkedet. Men også for den forebyggende indsats og for integrationen, som er så vigtig.

Vi glæder os til at forsætte det gode samarbejde med Venstre og ser frem til det brede samarbejde i byrådet om vores velfærd, reformdagsordenen og om udviklingen af vores by og samarbejdet med virksomheder og handel, så vi forsat kan skabe byliv med butikker og mange aktiviteter til glæde for byens borgere.

Tak til alle, der stemte radikalt. Om I er mere røde end blå eller mere blå end røde, vil vi arbejde fokuseret for den grønne dagsorden, miljøet og muligheder for børn, unge og ældre, for integrationen og mere sundhed. Vi tror på, at samarbejdet over midten giver de bedste løsninger, og vi vil med vores to mandater sætte en tydelig radikal dagsorden i byrådsarbejdet de kommende fire år.

Vi kan med glæde se, at det nye byråd fra starten kommer til at arbejde med de mange gode input fra valgkampen.

Vi radikale ser frem til arbejdet for en livskraftig kommune.

Publiceret: 01. December 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Valget står på tirsdag: Dem kan du stemme på i Hillerød
Valget står på tirsdag: Dem kan du stemme på i Hillerød
Valget netop nu