Tue Tortzen (T) mener, at der skal mere end et stykke lagkage til, hvis man vil vise plejehjemsbeboerne respekt. Arkivfoto
Tue Tortzen (T) mener, at der skal mere end et stykke lagkage til, hvis man vil vise plejehjemsbeboerne respekt. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: "Der er sgu da ikke meget respekt i et stykke lagkage"

Af Tue Tortzen, byrådsmedlem Fælleslisten
Slettebakken 1
3400 Hillerød

Respekt for de ældre.

På sidste byrådsmøde havde Dansk Folkeparti et forslag om at beboerne på vores plejehjem skal have et stykke lagkage i anledning af byfesten til sommer. Irene Brostrøm begrunder det med at vi skal have respekt for de ældre. Der er sgu da ikke meget respekt i et stykke lagkage.

Hvis man vil have at alle skal have glæde af byfesten –også dem som ikke kan komme ned i byen – må man da sørge for at noget af festen kommer ud hvor de ældre bor. Musik eller anden optræden kan godt give et nummer ude på plejehjemmene før eller efter de gør det i bymidten. Man bør også lave en film om begivenhederne som kan vises for dem der ikke kan komme derhen.

Det håber jeg at fritids- og kulturudvalget og den gruppe som forbereder festen vil sørge for. Jeg håber da også at plejehjemmene får mulighed for at gøre noget ekstra for beboerne under byfesten – men om det skal være lagkage eller noget andet, det skal byrådet ikke blande sig i.

Publiceret: 05. Maj 2017 08:09
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere