Hvorfor skal det lokale vandværk administreres udenbys, spørger tidligere regnskabsfører Lis Asmussen.
Hvorfor skal det lokale vandværk administreres udenbys, spørger tidligere regnskabsfører Lis Asmussen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Alsønderup Vandværk “solgt” til Ullerød

Af Lis Asmussen, fhv. regnskabs-
fører, Niels Larsensvej 21,
Frederiksværk

Som regnskabsfører igennem 10 år må jeg blot konstatere, at den nye bestyrelse for Alsønderup Vandværk, som blev valgt på den ordinære generalforsamling den 23. februar, d.å. har ”solgt hele molevitten” til Ullerød Vandværk.

Hvad mener jeg så med det? Selve driften og administrationen er nu overgået per 1. april 2017 til Ullerød Vandværk, herunder ekspeditionen af vandopgørelser og betaling af disse samt øvrige bogholderi- og kontormæssige opgaver tillige med alarm- og varslingssystem på vandværket, som nu varetages alene af Ullerød Vandværks mandskab!

Hvor er lokalpatriotismen henne? I Alsønderup har vi altid selv kunnet og ville gøre os uafhængige af det store Hillerød, herunder også Ullerød. Som eksempel herpå skal blot nævnes, at vi selv på frivillig basis har bygget Kulsviergården, Idrætsforeningens klubhus, anlagt skydebane og tennisbaner. Idrætsforeningen har snart eksisteret i 125 år og været en lokal kulturpolitisk dynamo i lokalsamfundet.

Derfor er jeg uforstående overfor, at Alsønderup Lokalråd nu har været medvirkende til, at det lokale vandværk nu administreres ”udenbys”. Er vi ikke fortsat parat til at værne om vore lokale værdier?

Vi må jo heller ikke glemme andelstanken, - Alsønderup Vandværk er jo et andelsselskab, som har bundet det lokale sammen igennem mere end 50 år!

Publiceret: 05. April 2017 15:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere