Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: ”Så kan der vist ikke koges mere suppe på den agurk”

Af Peter Ingemann Bentsen
Byrådskandidat liste C
Granbakken 51
3400 Hillerød

Sommerens store lokalpolitiske agurk har været hærværk og ødelæggelser på institutioner i Skævinge. Stort set alle spidskandidater har været fremme med interviews og læserbreve.

Lad mig slå fast at vi Konservative tager afstand fra de ødelæggelser som er foretaget af en gruppe utilpassede unge mennesker. Det er uholdbart at nogle få ødelægger det for de mange. De konservative kan bakke op om overvågning, men flytter det ikke blot problemet et andet sted hen i Skævinge eller Meløse eller Gørløse?

Men hvorfor bruger alle disse velmenende folk ikke tiden på at slå aftenturen forbi det pågældende sted i stedet for at fare i blækhuset? Eller måske skulle Skævinges øvrige beboere kigge forbi området for at konstatere hvilke unge som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt og behandle vores fælles ejendom med respekt?

I fredagens udgave af Frederiksborg Amts Avis fortæller en ung pige at de unge selv udmærket kender de få personer som ødelægger det for de mange. Løsningen er da snublende nær uden anlægsomkostninger for kommunen

Et par navne til SSP konsulenten, så der kunne blive gjort noget blivende ved sagen. Det er trods alt ikke hærdebrede bandemedlemmer, men sandsynligvis kedsomme unge som savner beskæftigelse i den lange ferie.

Det virker som populisme fra øverste skuffe.

En agurk består som bekendt hovedsagelig af vand. Lad os nu lade være at koge mere suppe på sommerens agurk – den bliver alligevel tynd og smagløs – og i stedet bruge tid på at få vedtaget et bredt budget og få forklaret borgerne tankerne bag den nye kommuneplan.

Publiceret: 31. Juli 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt