Rockmusik fra teltet på Torvet om aftenen under byfesten var en fejl, mener Visti Christensen. Foto: Redaktionen
Rockmusik fra teltet på Torvet om aftenen under byfesten var en fejl, mener Visti Christensen. Foto: Redaktionen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: “Øredøvende larm på Torvet”

Af Visti Christensen,
Helsingørsgade 2, Hillerød

Det var vist ikke mange, der ikke hyggede sig og nød den forgangne weekends (10.-11. juni, red.) mangeartede tilbud og aktiviteter. I hvert fald i dagtimerne, hvor unge og gamle, børnefamilier, hunde og pensionister oplevede liv og glade dage ved Slotssøen.

Ideerne var mangeartede og opfindsomme. Og når Kræmmermarkedet ikke længere har et fast sted at være, må man jo finde på nye tiltag, muligheder og græsgange. Og jo, her var noget for enhver smag; også den gode.

Men én ting ødelagde meget: Aftenernes udendørs rockmusik fra telt på Torvet. Det var en fejl. Øredøvende larm fra kl. 19 til 24 er både sundhedsskadelig, udemokratisk og unfair. Det runger i facaderne, og lyd- og trykbølger er en terroriserende tortur langt op ad sidegaderne. Aftenturen i Pariserhjulet – og et glas hvidvin ved Casa Nostra - måtte desværre fravælges.

Nu var kommunens kontorer lukket, og politiet kunne ikke svare på, hvor langt ud på natten, der var givet spilletilladelse, og hvem der skulle kontrollere dens overholdelse.

Må jeg ikke foreslå, at så voldsom en musikudøvelse fremover udelukkes helt fra Torvet.

Publiceret: 16. Juni 2017 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere