Hundeskoven i Skævinge Skov trænger til en kærlig hånd, skriver John Martin Millard og hans kone i et læserbrev. Privatfoto
Hundeskoven i Skævinge Skov trænger til en kærlig hånd, skriver John Martin Millard og hans kone i et læserbrev. Privatfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: “Hvorfor bliver Hundeskoven ikke passet ordentligt?”

Af John Martin Milland og Birthe
Conny Karen Milland,
Højdevej 11, Tulstrup, Hillerød

Hvor er det ærgerligt, at Naturstyrelsen ikke passer Hundeskoven ved Bjerggården, Tjæreby, som de misvisende kalder for “Skævinge Skov”, og som Hillerød Kommune har stillet til rådighed for Naturstyrelsen.

De har for ca. to år siden indrettet det til “Hundeskov“ med selvlukkende låger, bord og bænke og stier til folk og hunde. Det er et rigtigt dejligt område med enorm plads og fuldstændigt indhegnet, så ingen hunde løber ud, og ingen større dyr kommer ind (fire kilometer langs hegnet).

Vi (og jeg tror, jeg taler på flere hundeejeres vegne) er efterhånden rigtig mange, der dagligt benytter hundeskoven, hvor vi frit lufter vores firbenede venner, men efterhånden er den tiltagende kraftige vækst af græs, tidsler, brændenælder og anden almindelig markvegetation så høj, at der nogle steder er ufremkommeligt.

Der er f.eks. et mindre område bag parkeringspladsen ved Frederiksværksvejen, hvor det er totalt umuligt at kæmpe sig frem.

Jeg har forsøgt at ruske op i Naturstyrelsen for måneder siden, men intet er sket.

Det er så synd, at området ikke bliver passet lidt, og at man ikke i det mindste kører en omgang rundt med en græstrimmer efter en traktor og får slået noget af væksten ned.

Jeg håber nogen fra Naturstyrelsen ser dette og forbarmer sig over os hundeluftere, så vi ikke skal kæmpe og mase os frem igennem meterhøjt vegetation.

Med venlig hilsen

Cockeren Carlo og hans ejere Birthe og John

Publiceret: 04. August 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt