Alle kan få indsigt i lokalplanarbejdet omkring det nye hotel på Markedsplanen, skriver Tue Tortzen. Arkivfoto: Mette D. Thygesen
Alle kan få indsigt i lokalplanarbejdet omkring det nye hotel på Markedsplanen, skriver Tue Tortzen. Arkivfoto: Mette D. Thygesen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: “Der er ingen hemmelig plan”

Af Tue Tortzen, formand for Miljø– og teknikudvalget, Fælleslisten (fra nytår Enhedslisten), Slettebakken 1, Hillerød

SF's spidskandidat Peter Langer skriver i et indlæg om bymidten, at der er en ”hemmelig plan” for markedspladsen. Det skal vel give indtryk af, at nogen af vi andre politikkere har gang i noget, som ikke tåler dagens lys.

Det har vi ikke, og der er ikke nogen hemmelig plan.

Udbudsmaterialet for det nye hotel med tilhørende parkeringspladser for personbiler og turistbusser er fuldt offentligt.

Der er nu truffet aftale med PFA pension om handelen. Den forventes at blive underskrevet 7. august. Indtil da er den fortrolig, sådan som det altid er tilfældet ved udbud.

Lokalplanarbejdet er påbegyndt, og alle kan bede om indsigt i processen. Der bliver afholdt borgermøde, når planforslaget er klar, og herefter bliver det tilpasset de indsigelser og forslag, som kommer – nøjagtig som vi plejer.

Alt dette burde ikke være ukendt for Peter Langer, som jo har siddet i byrådet tidligere.

Det er helt i orden, at vi har forskellige holdninger til flere boliger, hotel, udvikling af Torvet o.s.v. – men lad os diskutere byens udvikling på et sagligt grundlag.

Læs også: Ny modebutik åbner i Slotsgade

Publiceret: 01. August 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt