De tre verdensmestre i cykling på Teknisk Gymnastium. Carsten Lundh, Julius Graugaard Johansen og Thomas Frederiksen Stenthal. Privat foto
De tre verdensmestre i cykling på Teknisk Gymnastium. Carsten Lundh, Julius Graugaard Johansen og Thomas Frederiksen Stenthal. Privat foto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Cykling: Tre verdensmestre blev fejret på Teknisk Gymnasium

Torsdag dannede Teknisk Gymnasium Hillerød rammen om en fejring af hele tre verdensmestre i cykling

Over 70 elever og lærere mødte op i kantinen for at hylde de to elever – og en lærer ved en hyggelig reception. De tre verdensmestre, Julius Graungaard Johansen, der går i 3E, Thomas Frederiksen Stenthal, som går i 1D og underviser på HTX Carsten Lundh havde taget deres guldmedaljer og grej med.

Thomas, som er blevet verdensmester i MBTO, Mountain Bike Orientering, fortalte om denne specielle gren af cykelsporten, og viste flotte billeder fra VM. Han viste kurver og fortalte om de overvejelser, man skal gøre, når man kører og skal læse kort samtidig.

Julius' resultater er i banecykling, og han berettede levende om, hvordan hans verdensmesterskab var opnået, og om de tanker og håb han har for fremtiden, måske kan han komme til OL i Tokyo i 4km holdløb i en af Danmarks paradediscipliner.

Fik du læst: Fodbold: Trænerskifte gav ikke point i Næstved

Carsten Lundh, som underviser i kommunikation, IT og Design på Teknisk Gymnasium Hillerød fortalte både om sit eget verdensmesterskab, men også generelt om det at være cykelrytter, og om sine oplevelser med både Julius, som han havde trænet, og Thomas, som han også kendte rigtig godt.

Efter de spændende oplæg blev verdensmestrenes cykler og andet grej vist frem. Og længe efter receptionens afslutning var der interesserede elever, som skulle høre om materiellet og præstationerne.

Publiceret: 11. September 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere