Cliff Richard. Pressefoto
Cliff Richard. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Cliff Richards ven: "Koncerten kan næsten ikke foregå i smukkere omgivelser"

Cliff Richard-koncert vil trække mange fans til Hillerød og give byen en god ekstraomsætning, mener Tomas Villum Jensen

Af Claus Beyer

Sir Cliff Richard kommer til Hillerød og giver 10. juni 2017 koncert i den smukke slotshave ved Frederiksborg Slot.

Det glæder Tomas Villum Jensen, der kender det engelske pop-ikon personligt:

"Cliff Richard har haft en drøm om at give en række slotskoncerter i 2017, og derfor er det helt fantastisk, at det nu er lykkes at få ham til Hillerød. Det kan næsten ikke foregå i smukkere omgivelser end ved Frederiksborg Slot," siger han.

Mange fans

Koncerten 10. juni sker i forbindelse med Hillerød Slotssø Byfest. Ifølge Tomas Villum Jensen er Cliff Richard et af de største navne indenfor musikken:

"Cliff Richard har udgivet 102 album, og han har solgt mere end 250 millioner plader. Han er kun overgået af Elvis. Samtidig trækker han rigtig mange udenlandske gæster med til sine koncerter. Vi forventer, at der kommer cirka 500 trofaste fans fra England. De følger ham over hele verden, når han giver koncert, og der kommer også rigtig mange fra Tyskland og Sverige. Så Hillerød kan forvente, at der kommer rigtig mange gæster til sommer," siger Tomas Villum Jensen, som er skuespiller og instruktør og gift med Maria Montell.

Der bliver plads til 5000 mennesker til koncerten i Frederiksborg Slotspark. Ifølge Tomas Villum Jensen kan en så stor koncert også få stor økonomisk betydning for Hillerød, da de mange gæster også skal spise, handle og måske overnatte - måske en omsætning på mellem seks og syv millioner kroner:

"Det er da meget godt for Hillerød," siger han.

Billetter bliver sat til salg på onsdag kl. 12 på Billetnet.

Tomas Villum Jensen kender Cliff Richard personligt og glæder sig over, at han nu giver koncert i Slotsparkens smukke omgivelser. Arkivfoto
Tomas Villum Jensen kender Cliff Richard personligt og glæder sig over, at han nu giver koncert i Slotsparkens smukke omgivelser. Arkivfoto
Publiceret: 18. November 2016 11:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere