Se 'Tilbage til Montauk' i Slotsbio.
Se 'Tilbage til Montauk' i Slotsbio.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Cannes-vinder kommer til byen

Fredag 8. december er der masser af film på programmet i Café Slotsbio Hillerød. Der er både danmarkspremiere og en Cannes-vinder på programmet.

Først vises filmen “Tilbage til Montauk”. Den handler om forfatteren Max Zorn, der ankommer til New York for at promovere sin nyeste roman. Hans unge kone Clara er rejst i forvejen et par måneder tidligere for at arbejde på bogens udgivelse og lancering i USA. I romanen fortæller Max om en passioneret kærlighedsaffære i den samme by 17 år tidligere.

Fik du læst: Nu kan du købe Bethlehem

Som anden film vises “The Square”, der vandt Guldpalmerne i Cannes. Filmen handler om Christian, der er kunstnerisk chef på et moderne kunstmuseum. I dagene op til åbningen af en ny udstilling bliver Christian udsat for et tricktyveri på åben gade. En oplevelse, han ikke kan slippe, og sammen med sin assistent Michael indleder han en jagt på tyven.

Den sidste film er en børne-jule-film. Den hedder “Familien Jul - i nissernes land”, og her dukker Pixy op hjemme hos Hugo og resten af familien 1. december. Pixy er dog kun kommet for at hente den nissehue, han glemte sidste år. Den gemmer nemlig på en hemmelighed - en magisk nissekugle. Ved et uheld kommer Hugo til at ødelægge kuglen.

Også guldpalmevinderen 'The Aquare' kan ses i Slotsbio.
Også guldpalmevinderen 'The Aquare' kan ses i Slotsbio.

Publiceret: 07. December 2017 16:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt