Hillerøds Pia Toelhøj i aktion mod Greves Louise Andersen. Pia vandt kamnpen sikkert med 3-0. Foto: Claus Beyer
Hillerøds Pia Toelhøj i aktion mod Greves Louise Andersen. Pia vandt kamnpen sikkert med 3-0. Foto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bordtennis: Hillerøds damer har sat kurs mod DM-slutsspillet

Med to sejre i weekenden er Hillerøds bordtennisdamer på vej i DM-slutspillet i Elitedivision og en sejr til herrerne betyder forhåbentlig overlevelse i Eliterække

Af Claus Beyer

Både damer og herrer i Elitedivisionen var i weekenden i aktion i FrederiksborgCentret. Hillerøds damer spillede tre kampe, hvor det blev til to sejre og et nederlag.

Hillerød var i aktion to gange om lørdage. Først vandt Hillerød 6-3 over Greve, men senere på dagen tabte Hillerød til topholdet OB med 0-6.

Søndag skulle Hillerød atter i aktion, denne gang var det Sorø der stod på den anden side af bordet. Her blev det igen til en sikker sejr til Hillerød på 6-2.

Dermed har Hillerød sat kurs mod DM-slutsspillet, hvor det ser ud til at blive de fire hold fra OB, Køge Bugt, Hvidovre og Hillerød der skal kæmpe om titlen.

Hillerød spillede i weekend med følgende spillere: Pia Toelhøj, Petra Sörling, Tina Stochmal og Izabell Nørlem.

Vigtige point til herrerne

Hillerøds bordtennisherrer var også i kamp. Det skete lørdag aften, hvor holdet spillede mod Viby. Hillerød vandt kampen med 5-1 og dermed sikrede Hillerød sig nogle meget vigtige point i kampen om at overleve i Elitedivision.

Publiceret: 11. December 2017 10:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten